CaraVilla Boende

Minimalistisk design på utsidan och modern lyx på insidan.

Adrias XLine är ”designad för livet” och erbjuder innovativa lösningar som prestigekök och badrum i hotellstil. Det finns ett brett utbud av sovmöjligheter och gott om boyta, inomhus och utomhus. De bästa apparaterna, belysning som kan styras och optimerad förvaring gör XLine till ett verkligt hem, samtidigt som den även har exklusiva detaljer som påminner om en hotellsvit. XLine-serien har en unik design och funktioner som betonar entrén med portik, panoramadörrar och färgkombination.

2 sovrum, 5 bäddar

Med sina 8 x 4 meter ryms två sovrum samt en bäddsoffa i sällskapsrummet, som ger totalt 5 sovplatser. Sovrum 1 har en stor dubbelsäng med sängbord, hylla och garderob. Sovrum 2 har två enkelsängar, sängbord samt garderob.

Rymligt kök med matplats, bord och stolar. Modern spis och ugn, kyl & frys, micro och diskbänk samt skåp i modern design. Badrummet är rymligt med WC, duschkabin och handfat samt handukstork.

Produktblad

Ladda ner produktblad som pdf.

xline-804-b21

Boka

Boka på telefon 0340-20 54 80 eller mail: info@lajetscamping.se

Servicehus

Det finns sex stycken servicehus på området, varav tre stycken är fullutrustade med kök, diskmaskin, WC och dusch, barnrum och tvättstuga.
I servicehus B finns även hunddusch. Observera att det inte finns några kylar.

Latrintömning för lösa tankar finns i fem utav servicehusen och det finns två stationer för fasta tankar. Vi har flertal sopstationer på området, självklart sorteras soporna.

Eluttag och vattenposter

– CCE-kontakt,  10 eller 16 ampere.
– Adapter finns att köpa i reception.
– Vattenposter finns utspridda på området om platsen inte har en egen.

Brandsäkerhet på campingen

Brandposter finns märkta på campingkartan. Säkerheten är viktig och vi rekommenderar att följa MSB:s tips för brandsäker camping!

Bilder

Boka camping