Service och bra att veta

Reception
I receptionen hjälper vi er med administration, ev. frågor och tillval som rör er bokning och ert boende. Ni finner även lokal turistinformation, kan få hjälp med utflyktstips, biljettköp och övriga ärrenden. Varmt välkomna!

Slutstädning
Du kan beställa slutstädning inför din hemresa för 1000kr.

Lakanpaket
Om du inte själv vill ta med lakanpaket kan du hyra detta av oss. Priset är 150 kronor per person och i paketet ingår sänglinne samt handdukar.

Tvätt
Tvättstuga finns både på Lyckan och Strandängen. Det finns förutom vask för handtvätt även snabbgående tvättmaskin samt torktumlare. Priset för en tvätt är 35 kronor.

TV
I servicebyggnaden på campingområdet Lyckan finns TV-rum och även i de flesta stugor.

Bastu & Relax
Hyr vår bastu och relax några timmar i samband med din vistelse hos oss. Inifrån bastun har du en underbar utsikt över havet. OBS ej under rådande pandemi.

Samlingsrum
På Lyckan finns samlingslokal och möjlighet för grupper att träffas och mötas. Här finns stolar och möblemang för upp till 40 personer. Bokning görs via receptionen.

Internet
I receptionen finns möjlighet att surfa gratis på vårt Wi-Fi. På området rekomenderar vi att surfa med ert egna Wi-Fi.

Butik och kiosk
I samma byggnad som vår reception och restaurang finns vår livsmedelsbutik och kiosk belägen. Här erbjuder vi ett stort sortiment av livsmedel och varor som gör din vistelse hos oss enklare. Mejeri, färskt bröd, chark, frys, kolonial, dricka, godis, tidningar, leksaker, hygien, campingtillbehör med mera. Söker du större butiker och stormarknader finns dessa 10-20 minuters bilresa från Ugglarp.

Om du hyr stuga eller rum av oss ingår alla anläggningens kostnadsfria aktiviteter och faciliteter, oavsett om du bor i stuga på anläggningen eller i en stuga eller ett rum som ligger en bit bort. Du är naturligtvis även välkommen att ta del av någon av våra övriga aktiviteter.

 • Bo i stuga
  - Du har tillträde till stugan från kl 15.00 ankomstdagen. Om du ankommer sent och efter receptionens öppettider lägger vi ut ditt ankomstkuvert i vårt nyckelskåp. Kontakta receptionen för nyckelkod.
  - Utcheckning skall ske innan kl 12.00 avresedagen.
  - Stugorna är utrustad för självhushåll, täcken, kuddar porslin, kastruller finns. Lakan, handdukar samt förbrukningsartiklar ingår ej. Sängkläder kan hyras separat.
  - Städning ingår inte i priset, stugan är utrustad med allt du behöver för att göra rent efter dig. Slutstädning kan väljas som tillval. 
  - Rökning är förbjuden i stugorna, ev sanering debiteras.
  - Husdjur är inte tillåtna i alla stugor, om du vill besöka oss med husdjur skall detta bokas i samband med bokningstillfället.
  - I stugbyn Holmen finns parkeringsplats för 1 bil per stuga. Fler bilar placeras på anvisad yta utanför stugbyn

Toaletter

På området finns toaletter i tre olika servicebyggnader. De flesta ligger i toalettavdelningar med bås och skärmväggar. Vill du stänga in dig helt finns flera toaletter med helt täta väggar från golv till tak.

Duschar
Duschar finns både med skärmväggar samt med täta väggar. Samtliga duschar med två undantag har egen dörr som kan låsas. I duschbåsen finns en liten omklädningsdel där kläder kan hängas av. För att begränsa köer på grund av långa duschtider är varmvattnet avgiftsbelagt. På nedre området, Strandängen finns myntautomater för 5-kronor och på Lyckan används keycards för att öppna dörrar samt betala vattnet i duscharna. Priset för varmvattnet är 5 kr för 3 minuter

Familjerum
Som komplement till våra toalett och duschavdelningar finns fristående familjerum. Dessa har egen ingång och innehåller dusch, handfat och toalett.Barnskötrum
På respektive område har vi barnskötrum, i båda finns skötbord samt badbalja. På Lyckan finns speciellt anpassad dusch och toalett för barn.

RWC

På området finns två toaletter anpassade för människor med funktionsnedsättning. En på Lyckan och en på Strandängen.

Kök

Vi har två stora kök, respektive kök är utrustat med två spisar/ugnar, microvågsugn, kaffebryggare samt kyl och frys. I anslutning till köken finns matplats både ute och inne.Disk
Vid alla våra diskplatser finns diskbänkar med diskställ och diskhoar. Diskpropp och papper finns vid varje diskplats. På både våra campingområden finns även diskmaskin som fixar disken åt dig på några minuter. Diskplatserna är belägna inomhus i samma lokal som våra kök och matplatser. Vill du inte stänga in dig inomhus utan hellre diska ute har vi även kompletterat med diskplatser under skärmtak utomhus. Här kan du även rengöra grönsaker, rensa fisk med mera.

Tömning av fast tank

Spillvatten & latrintömning finns både på Lyckan och Strandängen. För påfyllning av vatten finns vattenposter jämnt fördelat över området. Påfyllning och tömning av fast tank görs på speciellt anpassad plats.

Vatten & avlopp

På vissa tomter ingår vatten och avlopp i platshyran. Då finns avloppsrör samt vattenkran i kanten på platsen.