Boende

Holmen 20

Holmen 20 har en mysig altan under tak med härlig havsutsikt. Stugorna har ett allrum med matplats och penty. I allrummet finns en bäddsoffa för två. Köket är utrustat med kokplatta och microvågsugn. TV finns i stugan.

Stugan har ett sovrum med våningsäng, badrum med dusch och WC. Stugan är utrustad för max 2 vuxna och 2 barn. Utanför stugan finns överbyggd altan med havsutsikt. Rökning är förbjuden i stugan. Husdjur är tillåtna i vissa stugor (Holmen 20 Djur).

Det lilla extra

Om ni har glömt, eller vill ha det lite extra bekvämt på semestern:

Slutstädning: från 800:- 
Lakan & handdukspaket: 150:-
Bokas senast vid ankomst.

 

Antalet är detsamma som antal bäddar.

Täcken, kuddar, flata tallrikar, soppskålar, dricksglas, muggar, matskedar, knivar, gafflar, teskedar, äggkoppar och assietter.
Antalet är detsamma som antal bäddar.

En av varje
Stekspade, visp, plastslev, konservöppnare, osthyvel, vinöppnare, brödkniv, smörkniv, potatisskalare, sax, grytunderlägg x 2, gratängform, skärbräda, stekpanna, kastrull x 3, salladsskål x 2, bricka, durkslag, brödkorg, litermått, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, dammsugare, moppstativ och mopp, hink, brandvarnare, TV med tillhörande kontroll.

Toaletter
På området finns toaletter i tre olika servicebyggnader. De flesta ligger i toalettavdelningar med bås och skärmväggar. Vill du stänga in dig helt finns flera toaletter med helt täta väggar från golv till tak.

Duschar
Duschar finns både med skärmväggar samt med täta väggar. Samtliga duschar med två undantag har egen dörr som kan låsas. I duschbåsen finns en liten omklädningsdel där kläder kan hängas av. För att begränsa köer på grund av långa duschtider är varmvattnet avgiftsbelagt. På nedre området, Strandängen finns myntautomater för 5-kronor och på Lyckan används keycards för att öppna dörrar samt betala vattnet i duscharna. Priset för varmvattnet är 5 kr för 5 minuter

Familjerum
Som komplement till våra toalett och duschavdelningar finns fristående familjerum. Dessa har egen ingång och innehåller dusch, handfat och toalett.

Barnskötrum
På respektive område har vi barnskötrum, i båda finns skötbord samt badbalja. På Lyckan finns speciellt anpassad dusch och toalett för barn.

RWC
På området finns två toaletter anpassade för människor med funktionsnedsättning. En på Lyckan och en på Strandängen.

Kök
Vi har två stora kök, respektive kök är utrustat med två spisar/ugnar, microvågsugn, kaffebryggare samt kyl och frys. I anslutning till köken finns matplats både ute och inne.

Disk
Vid alla våra diskplatser finns diskbänkar med diskställ och diskhoar. Diskpropp och papper finns vid varje diskplats.

Diskplatserna är belägna inomhus i samma lokal som våra kök och matplatser. Vill du inte stänga in dig inomhus utan hellre diska ute har vi även kompletterat med diskplatser under skärmtak utomhus. Här kan du även rengöra grönsaker, rensa fisk med mera.

Tvätt
Tvättstuga finns både på Lyckan och Strandängen. Det finns förutom vask för handtvätt även snabbgående tvättmaskin samt torktumlare. Priset för en tvätt är 30 kronor och 10 kronor för 20 minuters torkning.

Tömning av fast tank
Spillvatten & latrintömning finns både på Lyckan och Strandängen. För påfyllning av vatten finns vattenposter jämnt fördelat över området. Påfyllning och tömning av fast tank görs på speciellt anpassad plats.

Vatten & avlopp
På vissa tomter ingår vatten och avlopp i platshyran. Då finns avloppsrör samt vattenkran i kanten på platsen.

– CCE-kontakt,  10 eller 16 ampere.
– Adapter finns att köpa i reception.
– Vattenposter finns utspridda på området om platsen inte har en egen.

Brandposter finns märkta på campingkartan. Säkerheten är viktig och vi rekommenderar att följa MSB:s tips för brandsäker camping!

Bilder

Boka camping