Boende

Drömmer du om en lång sommar?

Helsäsong
Vi har ca 60 stycken helsäsongsplatser på området, det finns platser på både området Lyckan och Strandängen. En helsäsong varar från april till september. Antalet platser är begränsat och antalet lediga varierar från år till år. Den som föregående år har haft en säsongsplats har företräde till platsen efterföljande säsong. El ingår inte i säsongspriset utan betalas efter individuell förbrukning.

Vårsäsong
Om du vill ställa upp din vagn och njuta av våren, har vi ett par olika vårsäsongserbjudande i Ugglarp, samtliga börjar när vi öppnar i april. Skillnaden mellan alternativen är vilken avresedag som gäller. Försäsongsplatserna är inte styrda till något speciellt område utan kan fås i stort sett på hela campingen. El ingår inte i försäsongspriset utan betalas efter individuell förbrukning.

Sensommarsäsong
Efter den absoluta högsäsongen, under sensommaren erbjuder vi en uppställning till ett fast pris. Sensommarsäsongen startar i början av augusti och varar tills vi stänger i september. Eftersäsongsplats erbjuds på hela campingområdet. El ingår inte i priset utan betalas efter förbrukning.

Tjugan
Tjugan är ett lågsäsongsalternativ för dig som inte vet hur mycket du har möjlighet att nyttja din uppställda vagn. Tjugan erbjuds under både vår och sensommarsäsong och innebär att ni betalar ordinarie avgift enligt prislista endast de dagar ni är på plats i vagnen. De dagar vagnen står oanvänd och elen är bortkopplad betalas 20 kronor per dygn. (vissa helger undantagna) Tjugan kan nyttjas på valfri plats på området och är inte styrd under längre period utan kan nyttjas endast mellan två helger för att slippa dra hem vagnen.

Säsongspriser 2020

Priser på våra erbjudanden varierar beroende på bokningens längd och period.

Kontakta oss för aktuella erbjudanden.

Boka

Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta säsongsplatsen för just dig och din familj! 

Vänligen kontakta oss via mail info@ugglarpcamping.se eller telefon 0346-43889 för information om lediga säsongsplatser.

Bokningsregler

Kommer inom kort

 

Bilder

Boka camping