Boende

Drömmer du om en lång sommar?

Helsäsong
Vi har ca 60 stycken helsäsongsplatser på området, det finns platser på både området Lyckan och Strandängen. En helsäsong varar från april till september. Antalet platser är begränsat och antalet lediga varierar från år till år. Den som föregående år har haft en säsongsplats har företräde till platsen efterföljande säsong. El ingår inte i säsongspriset utan betalas efter individuell förbrukning.

Vårsäsong
Om du vill ställa upp din vagn och njuta av våren, har vi ett par olika vårsäsongserbjudande i Ugglarp, samtliga börjar när vi öppnar i april. Skillnaden mellan alternativen är vilken avresedag som gäller. Försäsongsplatserna är inte styrda till något speciellt område utan kan fås i stort sett på hela campingen. El ingår inte i försäsongspriset utan betalas efter individuell förbrukning.

Sensommarsäsong
Efter den absoluta högsäsongen, under sensommaren erbjuder vi en uppställning till ett fast pris. Sensommarsäsongen startar i början av augusti och varar tills vi stänger i september. Eftersäsongsplats erbjuds på hela campingområdet. El ingår inte i priset utan betalas efter förbrukning.

Helsäsong 22/4 - 15/9
Från 23000:-

Försäsong 1 22/4 - 19/6
Från 6500:-

Försäsong 2 22/4 - 23/6
Från 7500:-

Försäsong 3 22/4 - 7/7
Från 9500:-

Eftersäsong 4/8 - 15/9
Från 4200:-

Alla säsongspriser är exklusive el och vatten och avlopp.

Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta säsongsplatsen för just dig och din familj! 

Vänligen kontakta oss via mail info@ugglarpcamping.se eller telefon 0346-43889 för information om lediga säsongsplatser.

Vid bokning skickas en bokningsbekräftelse till dig. För att läsa fullständiga bokningsvillkor, klicka här.

Intresseanmälan för säsongscamping

Bilder

Boka camping