Boende

Med utsikt eller i lummig grönska

Ugglarp Camping ligger med bästa läge direkt vid havet och är uppdelad på två områden: Strandängen med havsutsikt och Lyckan med lummig grönska och vindlä. Vår stugby Holmen har ett unikt läge högt över havet, och från samtliga stugor har man fantastisk havsutsikt. Alla stugor har möjlighet till matlagning, egen dusch, toalett, tv och altan. 

Platsinfo

Våra 150 husvagnsplatser är fördelade på våra områden Strandängen och Lyckan. Båda ligger nära naturen och erbjuder platser med mycket "luft" och fria ytor. De flesta platserna är utrustade med el och har 10 amp. säkring.

Platserna är mellan 90-110 m2. Några av platserna är större vilket innebär 120 m2 och där över.  På vissa platser finns vatten och avlopp inkluderat i priset. I våra servicehus finns förutom toaletter och dusch även kök, disk, tvätt, samlingsrum med mera.

Bokning

Bokning sker online eller via mail: info@ugglarpcamping.se

Servicehus

Toaletter
På området finns toaletter i tre olika servicebyggnader. De flesta ligger i toalettavdelningar med bås och skärmväggar. Vill du stänga in dig helt finns flera toaletter med helt täta väggar från golv till tak.

Duschar
Duschar finns både med skärmväggar samt med täta väggar. Samtliga duschar med två undantag har egen dörr som kan låsas. I duschbåsen finns en liten omklädningsdel där kläder kan hängas av. För att begränsa köer på grund av långa duschtider är varmvattnet avgiftsbelagt. På nedre området, Strandängen finns myntautomater för 5-kronor och på Lyckan används keycards för att öppna dörrar samt betala vattnet i duscharna. Priset för varmvattnet är 5 kr för 5 minuter

Familjerum
Som komplement till våra toalett och duschavdelningar finns fristående familjerum. Dessa har egen ingång och innehåller dusch, handfat och toalett.Barnskötrum
På respektive område har vi barnskötrum, i båda finns skötbord samt badbalja. På Lyckan finns speciellt anpassad dusch och toalett för barn.

RWC
På området finns två toaletter anpassade för människor med funktionsnedsättning. En på Lyckan och en på Strandängen.

Kök
Vi har två stora kök, respektive kök är utrustat med två spisar/ugnar, microvågsugn, kaffebryggare samt kyl och frys. I anslutning till köken finns matplats både ute och inne.

Disk
Vid alla våra diskplatser finns diskbänkar med diskställ och diskhoar. Diskpropp och papper finns vid varje diskplats. På både våra campingområden finns även diskmaskin som fixar disken åt dig på några minuter. Diskplatserna är belägna inomhus i samma lokal som våra kök och matplatser. Vill du inte stänga in dig inomhus utan hellre diska ute har vi även kompletterat med diskplatser under skärmtak utomhus. Här kan du även rengöra grönsaker, rensa fisk med mera.

Tvätt
Tvättstuga finns både på Lyckan och Strandängen. Det finns förutom vask för handtvätt även snabbgående tvättmaskin samt torktumlare. Priset för en tvätt är 30 kronor och 10 kronor för 20 minuters torkning.

Tömning av fast tank
Spillvatten & latrintömning finns både på Lyckan och Strandängen. För påfyllning av vatten finns vattenposter jämnt fördelat över området. Påfyllning och tömning av fast tank görs på speciellt anpassad plats.

Vatten & avlopp
På vissa tomter ingår vatten och avlopp i platshyran. Då finns avloppsrör samt vattenkran i kanten på platsen.

Brandsäkerhet på campingen

Brandposter finns märkta på campingkartan. Säkerheten är viktig och vi rekommenderar att följa MSB:s tips för brandsäker camping!

Bilder

Boka camping