Boende

Med utsikt eller i lummig grönska

Ugglarp Camping ligger med bästa läge direkt vid havet och är uppdelad på två områden: Strandängen med havsutsikt och Lyckan med lummig grönska och vindlä. Vår stugby Holmen har ett unikt läge högt över havet, och från samtliga stugor har man fantastisk havsutsikt. Alla stugor har möjlighet till matlagning, egen dusch, toalett, tv och altan. 

Platsinfo

Våra 150 husvagnsplatser är fördelade på våra områden Strandängen och Lyckan. Båda ligger nära naturen och erbjuder platser med mycket "luft" och fria ytor. De flesta platserna är utrustade med el och har 10 amp. säkring.

Platserna är mellan 90-110 m2. Några av platserna är större vilket innebär 120 m2 och där över.  På vissa platser finns vatten och avlopp inkluderat i priset. I våra servicehus finns förutom toaletter och dusch även kök, disk, tvätt, samlingsrum med mera.

Bokning

Bokning sker online eller via mail: info@ugglarpcamping.se.

Incheckning: 15.00.
Utcheckning:  12.00.

OBS! Vid incheckning efter receptionens öppettider läggs kuvert i postlåda utanför receptionen.

Det finns tre servicehus på området med WC och disk. Två av servicehusen är utrustade med kök, HWC, dusch, familjerum, tvättstuga och latrintömning för lösa tankar.

Det finns en station för påfyllning och tömning av fasta tankar.

Vi har flera sopstationer på området, självklart sorteras soporna.

– CCE-kontakt,  10 eller 16 ampere.
– Adapter finns att köpa i reception.
– Vattenposter finns utspridda på området om platsen inte har en egen.

Brandposter finns märkta på campingkartan. Säkerheten är viktig och vi rekommenderar att följa MSB:s tips för brandsäker camping!

Bilder

Boka camping