Äta

Mat och atmosfär med magisk utsikt!

På vår nyrenoverade restaurang Vind och Smak på Ugglarp Camping serveras vällagad och god mat för hela familjen, och utsikten över Kattegatt och strandängarna är helt magisk!

Daniel Maureira är ny krögare på restaurang Vind och Smak. Daniel har över 30 års erfarenhet i branschen och när det kommer till matlagning så har han höga krav på sig själv och en kulinarisk filosofi.
– Jag vill att det ska vara en explosion i munnen. Gästen ska märka att maten är i fokus och att stämningen är familjär, säger Daniel Maureira.

Restaurangen har genomgått en omfattande renovering, vilket har resulterat i en fräsch och modern miljö. Vår meny är varierad och vi strävar efter att tillfredsställa alla smaklökar. Tanken är att vi ska servera lika många ryggbiffar och torskryggar som vi serverar pizzor. Oavsett om du är sugen på en saftig köttbit, färsk fisk eller en läcker pizza, har vi något för dig.

Under sommaren erbjuder vi ett spännande program med olika aktiviteter och evenemang. Vi har liveband som spelar under två kvällar, och det blir quiz-kvällar samt öl- och romprovning. Dessutom kan du se fram emot grill- och tapaskvällar samt skaldjursbufféer.

Restaurangen har gott om platser, både inne och ute, men för att vara säker på att få en plats rekommenderar vi att du bokar bord i förväg.

Välkommen till Vind och Smak och njut av fantastisk mat, en härlig atmosfär och en oslagbar utsikt över Kattegatt!

Bilder

Boka camping