CaraVilla Boende

Ett lyxigt fritidshus på hjul

Astella från Adria är inte som alla andra husvagnar. Astella är ett mellanting mellan en traditionell husvagn och villavagn. En exklusiv, flexibel och öppen planlösning som sträcker sig genom panoramadörrarna och fönstren till världen utanför. Allt du behöver och med en känsla av att vara i ditt eget drömhem.

Lyxigt i sin enkelhet

Planlösningen efterliknar den i ett vanligt hus, och designen kännetecknas av mjuka rena linjer. Inga onödiga detaljer, bara mjuka, funktionella och eleganta. En interiör med stor volym och gott om plats för det moderna semesterlivet. Spastil i badrummet, designkök och ett öppet vardagsrum för både inomhus och utomhus.
 

Ett med naturen

En exklusiv och öppen planlösning som sträcker sig genom panoramadörrarna och fönstren till dörrarna utanför. Dörrarna ser man inte på vanliga husvagnar, och de patenterade panoramadörrarna och fönstren ger ett nytt perspektiv på campinglivet.

Den vattenburna värmen sköts av en Aldepanna som även värmer upp golven. I köket hittar vi en trelågig spis, köksfläkt, ugn och ett 167 liter stort kylskåp. Färskvattentanken rymmer 78 liter. Vagnen har fyra bäddar.

Boka

Boka på telefon 0340-20 54 80 eller mail: info@lajetscamping.se

Servicehus

Det finns sex stycken servicehus på området, varav tre stycken är fullutrustade med kök, diskmaskin, WC och dusch, barnrum och tvättstuga.
I servicehus B finns även hunddusch. Observera att det inte finns några kylar.

Latrintömning för lösa tankar finns i fem utav servicehusen och det finns två stationer för fasta tankar. Vi har flertal sopstationer på området, självklart sorteras soporna.

Eluttag och vattenposter

– CCE-kontakt,  10 eller 16 ampere.
– Adapter finns att köpa i reception.
– Vattenposter finns utspridda på området om platsen inte har en egen.

Brandsäkerhet på campingen

Brandposter finns märkta på campingkartan. Säkerheten är viktig och vi rekommenderar att följa MSB:s tips för brandsäker camping!

Bilder

Boka camping