Att göra

SUP, Fatbike & Kitekurs - passa på att prova!

Hos Villa Surf Garden finns det mängder med roliga aktiviteter att utöva. Kite kurs på kanske nordens beste kitespot, SUP-äventyr i Sverige Amazonas, Suseån eller fatbike längs med stränderna och i skogarna.

SUP – Stand up paddle board är en perfekt aktivitet för familjen eller kompisgängen!

Är du sugen på att göra en riktigt rolig aktivitet i Falkenberg? Då borde du verkligen prova på att paddla SUP i Suseån. SUP står för “Stand up paddle board” och är en aktivitet där du står på en stor surfbräda med båda fötterna och med hjälp av en padel paddlar dig fram på vattnet. Paddla SUP kan du göra i princip överallt där det finns vatten, i havet, sjöar, åar och andra vattendrag. Men om du vill paddla SUP i Falkenberg då är vår absoluta rekommendation att boka in ett SUP-äventyr i Suseån. Ett SUP-äventyr passar verkligen alla. Det bästa är att du behöver inga som helst förkunskaper för SUP, du behöver inte vara stark, flexibel eller på annat sätt specifikt tränad, alla kan paddla SUP och vi kan lova att du kommer tycka att det är kul!

Även om SUP-äventyr i Suseån är vår rekommendation så går det givetvis att paddla var som helst i Falkenberg, vi kan skräddarsy dagen så det passar dig och dina preferenser.


FATBIKE - en kul aktivitet som passar de allra flesta!

Fatbike är en cykel som har lite större terränghjul vilket gör att det i stort sett går att ta sig fram var som helst. Du kan cykla fatbike längs med stränderna och i skogarna omkring Falkenberg och Ugglarp, det är verkligen inget som sätter stopp för din framfart med denna cykeln. Som familjeaktivitet kan det vara väldigt passande att hyra varsin cykel och ge sig ut för ett litet söndagsäventyr.

KITEKURS på kanske nordens bästa kite-spot, Ugglarp!

Att lära sig kitesurfa är inte så svårt som många tror så länge man börjar med grunderna och går en kitekurs. På Villa Surf Garden här i Falkenberg erbjuder vi både kitekurser för dig som inte har någon erfarenhet av kitesurfing, fortsättningskurser samt privatlektioner. Så oavsett vilken nivå du är på i din kitesurfing så finns det något som passar just dig. Tänk på att det är viktigt för allas säkerhet, inte bara din egen att du alltid börjar med en kitekurs.

Alla våra kiteinstruktörer är IKO-certifierade vilket är branschstandarden i hela världen. De är även utbildade av Säkerhetsutbildningar.se i HLR och första hjälpen med hjärtstartare. Detta gör att du kan försäkra dig om att du lär dig på ett säkert, korrekt och roligt vis. Vi garanterar att du kommer ha det riktigt kul när du lär dig att kitesurfa!

För att ge dig en så bra inlärningskurva och kitekurs som möjligt så är vi alltid max två elever per instruktör. Detta är det som fungerar bäst eftersom du får möjlighet till små korta pauser för återhämtning mellan övningarna. Säkerheten är alltid vårt högsta fokus när det gäller kitesurfing men att ha kul glider in på en stark andraplats.

För mer information och bokning: www.villasurfgarden.se

Bilder

Boka camping